loading

Sikerekben
Gazdag
Új évet
Kívánunk
okosbiztosítások csapata

Ha készen állsz arra, hogy elinduljon a karriered, nálunk számtalan lehetőséget találhatsz, hogy egyéni elképzeléseidet megvalósíthasd, legyen az vezetői karrierút, szakmai fejlődés vagy sikeres, harmonikus életpálya felépítése.

Lépj, hogy valóra válhassanak elképzeléseid, céljaid!

Most pénzügyi közvetítőként vagy vezetőként léphetsz csapatunkba!

Pénzügyi Tanácsadó

Erre Lépek!

Értékesítési Menedzser

Erre Lépek!

Karrier

Kik vagyunk?

Megbízott partnereinknek rendkívül széles termékpalettát, tervezhető és motiváló érdekeltségi rendszert, karrier lehetőséget és színvonalas oktatási programokat kínálunk. Célunk: a sikeres értékesítői csapat és az elégedett ügyfél.

Aegon Magyarország Cégcsoport

Holland háttér, magyar siker – Évtizedek óta a hazai élvonalban Világszinten több mint 25 ezren segítünk több millió ügyfelünknek felelősséget vállalni pénzügyeikért. A csoport legnagyobb leányvállalatai az Egyesült Államokban, Hollandiában, az Egyesült Királyságban működnek, de az Aegon jelenléte folyamatosan növekszik Ázsiában és Közép-Kelet-Európában is. A magyarországi cégcsoport tagjai a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac jelentős szereplői. Széles körű pénzügyi szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket jövőjük anyagi hátterének és biztonságának megteremtésében.

Miért gyere hozzánk?

  • Mert változatos termékportfóliónk lehetőséget kínál az ügyfelek igényeinek széles körű kiszolgálására, így Te is könnyebben érheted el kitűzött céljaidat.
  • A jól ismert név és a stabil hazai és nemzetközi háttér biztonságot és magabiztosságot nyújt a hozzánk csatlakozó kollégáknak.
  • Mert hálózatunk felépítése lehetőséget nyújt arra, hogy az értékesítési pálya azon területén dolgozz, ahol a legjobb vagy!

Te döntesz, hogy mit lépsz! Folyamatosan bővülő csapatunk magában hordozza a lehetőséget, hogy elérhető időn belül azon a területen dolgozz, ahol a legjobban megtalálod számításod.

A Te sikered éppolyan fontos számunkra, mint minden ügyfelünk, akikért dolgozunk. A közös sikerért, ami a legjobb munkatapasztalat, mi is sok lépést teszünk.
Lépj Te is, hogy részese lehess!
Az Aegonnál törekszünk a megújulásra, innovatív megoldásokkal készítünk fel a munkára. Kiváló képzési rendszerünkben hatékonyan sajátíthatod el a tudást, a tapasztaltabb kollégák mentorként segítik majd a munkád. Innovatív technikai eszközök (pl. tablet) lehentek segítségedre az előrejutásban, eredményesebb munkád érdekében pedig címanyag-támogatásra is számíthatsz. Képzéseinken folyamatosan bővítheted tudásodat és fejlesztheted képességeidet, míg átlátható karrier-rendszerünkben megtalálhatod az érvényesülésedhez vezető utat.
Folyamatos szakmai és személyes fejlődésed fontos számunkra is. Olyan hivatást sajátíthatsz el velünk, amit bármikor kamatoztathatsz. Elkötelezettségedért, lojalitásodért a versenyképes jövedelemen túl hosszú távú ösztönzőprogramokkal is jutalmazunk.
Hogyan segítünk, hogy profi szakember lehess?
 • A kollégák felkészültségének megfelelő, többszintű képzési rendszert állítottunk össze.
 • Nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatorientált, eladástechnikai képzésre.
 • Naprakész értékesítés-támogató anyagokat biztosítunk.
 • A szakma végzéséhez szükséges hatósági bizonyítvány megszerzésére
  a cégcsoport belső képzési rendszerében biztosítunk lehetőséget.
 • Folyamatos vezetői támogatással segítjük az értékesítési célok elérését.
Lépj feljebb!
Tanácsadóink nemcsak az értékesítés fortélyait sajátíthatják el, hanem folyamatosan megszerezhetik az irányítás, szervezés ismereteit is, többek között a legmodernebb vezetéselméleteket, a csoportok hatékony irányításához szükséges gyakorlati tudást.
Profiknak profiktól
Regionális és központi képzéseinket, tréningjeinket Magyarországon elismert, sok éves tapasztalattal bíró vezetőink és trénereink tartják, ezzel is biztosítva a magas szintű szakmaiságot első kézből. Célunk a magas szintű oktatással és háttértámogatással, hogy kollégáink profi értékesítőkként mondhassák, hogy egy sikeres csapat tagjai!  Kifejezetten hozzájárulok adataim tárolásához!